Wilma's terras

wilmas terras2

Wilma’s terras is in 2014 spontaan ontstaan nadat Jack en Wilma een soort gelijk terras in de achtertuin hadden bezocht in Wemeldinge, Zeeland. Wilma’s reactie was meteen ‘Dat wil ik ook’. En zo geschiedde….. Inmiddels is Wilma’s terras het middelpunt van de Ecologische tuinderij De Weitens en is er zowel binnen als buiten accommodatie, geheel gelegen in het groen.

Openingstijden

Eco tuinderij en Wilma's terras
Ons seizoen loopt van begin mei en eindigt eind september, op Google staan altijd de exacte openingsdagen en tijden. We zijn geopend op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:30 uur. Gedurende deze periode, worden onze groenten en fruit ook verkocht via Wilma's terras. Op Google staan altijd de exacte openingsdagen en tijden.
Gesloten op: woensdag, donderdag en zondag.

Eten en drinken

Wilma maakt alle het gebak zelf en zoveel mogelijk met vruchten uit onze eigen tuin. Er is altijd appeltaart, kwark taart en nougatine ijstaart te verkrijgen. Voor verse koffie gebruikt Wilma 100% Arabica biologische koffie bonen. We hebben verschillende soorten kruiden-thee uit eigen tuin, bijvoorbeeld: verse munt, tijm, citroen-tijm, thee van de dropplant of citroen melisse. Uiteraard hebben we ook gedroogde thee, in een variatie aan smaken. Naast koffie en thee zijn er frisdranken, ecologische appelsap en verschillende alcoholische dranken verkrijgen.

wilmas terras
wilmas terras
wilmas terras

Vrijwilligers

We werken uitsluitend met vrijwilligers op De Weitens, zowel in de tuinderij als op het terras. Op deze manier kunnen we deze ecologische oase in stand houden. Heb je interesse om ons te helpen als vrijwilliger meldt je dan aan op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we maken snel een afspraak!