De Weitens

Eco tuinderij, Terras, Cabanas & camperplaatsen 

We zijn open op maandag, dinsdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 17:00 uur.

Wilma's Terras is gesloten van vrijdag 9 t/m zaterdag 17 augustus en zaterdag 7 september.

Kom genieten en onthaasten op ons familiebedrijf De Weitens, je kunt hier heerlijk rondstruinen tussen de fruitbomen en groentenvelden, onze kippen voeren, ga opzoek naar alle insecten welke de tuin rijk is of kom duurzaam overnachten tussen de walnootbomen!

Op de ecologische tuinderij leiden we je graag rond en vertellen Jack of Odile je van alles over ecologisch tuinieren, de duurzame en CO2 neutrale opzet en op Wilma's Terras kun je, genieten van huisgemaakte taarten met een kop koffie of een potje verse kruidenthee, alle minuut vers geplukt uit onze kruidentuin! Of probeer eens een heerlijk Brabants worstenbroodje gemaakt door Wilma.

Ook kun je op deze prachtige locatie, op de walnotengaard, bij ons overnachten in één van onze energie neutrale cabanas. Je hebt de keuze uit verschillende arrangementen, een lekker ontbijtje met lokale producten, loop het insectenpad of heerlijk ontspannen in de Dutchtub? Corinne heet je van harte welkom en ziet ernaar uit om je een fantastisch verblijf te bieden. 

 

Heel graag ontmoeten we elkaar op de Weitens, voor jong en oud is het hier goed toeven!

 

home2
home2
home2
home2

 

Trotse partner van: 

        

Logo Samen Valkenswaardig

Ons verhaal

Ons verhaal

De Weitens bestaat uit 3 onderdelen. De Ecologische tuinderij wordt geleid door Jack, Wilma's terras is wel duidelijk en de cabanas door Corinne. Ons verhaal begint bij Cor Verouden en Dientje Verouden-Mikkers. In 1957 namen zij de boerderij van Jack Mikkers over. Zoon Jack besloot al vroeg dat hij de boerderij niet over wilde nemen en ging studeren in Utrecht. Jack was veel op reis voor zijn werk en Wilma wilde wat om handen hebben. Wilma houdt ervan om in de keuken te staan en verse taarten te bakken en gerechten te maken met verse ingrediënten. Daarom heeft ze in 2014 Wilma’s terras geopend in de siertuin van het woonhuis van Jack en Wilma met de intentie om na Jack’s pensioen het terras samen te voegen met Jack’s grote hobby, een Eco tuinderij.
Lees het hele verhaal