De Boomgaard

De boomgaard is gesitueerd aan de oostzijde van de tuinderij en vormt een natuurlijke afscheiding met de bebouwing. Bij gebruik van de hoofdingang, net voorbij MGR smetsstraat 30, komt U via een 300m lange toegangsweg via de boomgaard op de tuinderij uit. De boomgaard bestaat uit 110 fruitbomen. De fruitbomen zijn  in oktober en november 2016 geplant en waren toen tussen 4 en 7 jaar oud. Het merendeel zijn hoogstam fruitbomen.

Boomgaard
Boomgaard
Boomgaard
Boomgaard

We houden van diversiteit en daarom hebben we meer dan 20 appel rassen, meer dan 10 peren rassen en 5 pruimen rassen geplant. We hebben zoveel mogelijk gekozen voor biologisch geteelde bomen en rassen die ziekte resistent zijn. Als we voldoende oogst hebben verkopen we appels, pruimen en peren. Van de appels maken we ook onze eigen ecologische appelsap die op Wilma's terras verkrijgbaar is of in de arrangementen van de cabanas.

Maar de boomgaard biedt ook plaats aan kleinfruit. Zo hebben we meer dan 200 bessen struiken geplant bestaande uit rode, witte, zwarte, kruis, Josta, blauwe en japanse wijnbes. Oook hebben we 80 meter frambozen haag met zomer en herfst frambozen.  In het seizoen bieden we zelfpluk voor frambozen, rode, zwarte en kruisbes.

De auto kan onder de hoogstam fruitbomen geparkeerd worden.

Boomgaard1
Boomgaard1
Boomgaard1
Boomgaard1