Het ecologische groentepakket 

He jij daar, groenteliefhebber!

Zin om wekelijks een krat vol verse en gezonde groenten op te halen? Bij ons op de Weitens kan dat dit seizoen! Vanaf week 21 (24 en 26 mei) staat er voor jou een krat vers, geoogste groente klaar om af te halen bij ons terras op de Weitens op vrijdag en zaterdag.

Een krat bevat groenten voor 3 hoofdmaaltijden en 1 á 2 bijgerechten voor 2 personen, allemaal seizoensgebonden! Denk aan bladgroente zoals: sla, rucola, courgette, wortels, tomaten, verschillende kruiden en nog veel meer.

Onze groenten groeien op natuurlijke en ecologische wijze, zonder het gebruik van pesticiden of kunstmest. We vinden het belangrijk om gezonde, voedzame opties aan te bieden die niet alleen goed zijn voor ons lichaam, maar ook voor onze aarde. Daarom willen we graag gezonde groenten voor iedereen toegankelijk maken met dit ecologische groentepakket!

Met dit pakket willen we je graag voor 20 weken van lekkere en verse producten voorzien, dus tot in de herfst! Dit jaar belonen we vroege vogels met een speciale korting: voor slechts  €17,50 per week voor 2 personen (ofwel € 350,- voor 20 weken)

Let op! We hebben voor dit jaar 25 ecologische groente pakketten beschikbaar dus meldt je optijd aan!

Geïnteresseerd? Laat me snel weten of je mee wilt doen!

 

eco groentepakket

Inschrijven voor het groente pakket is op dit moment niet mogelijk

 

Ecologische producten

Op de tuinderij wordt op ecologische wijze geteeld.  Voor ons betekend dit ‘met respect voor het natuurlijk evenwicht’. Het gebruik van bestrijdingsmiddelen wordt voorkomen door te kiezen voor resistente rassen, vruchtwisseling, gezonde grond en diversiteit. Waar mogelijk wordt biologische bestrijding toegepast bijvoorbeeld door oorwormen, lieveheersbeestjes, uilen, torenvalken, egels en koolmezen. Onkruid wordt met de hand of machinaal bestreden. De plant afstand is ruim om planten licht en lucht te geven en ze op deze wijze gezond te houden.

De basis van ecologisch tuinieren is een gezonde bodem. De eerste jaren van de tuinderij is vooral aandacht besteed aan bodem verbetering door middel van opbrengen compost, vaste mest en lavagruis.

De gehele tuinderij is omsloten met een houtwal van heesters, struweel struiken en bomen.  De houtwal geldt als windvang en als verblijf en foerage plaats voor verschillende insecten en dieren.

De ecologische groenten en fruit zijn te verkrijgen op Wilma's terras en in onze verkoopkar aan de Monsigneur Smetsstraat 14 te Dommelen. Op deze website zie je het aanbod van seizoens producten welke we momenteel aanbieden. Wilt je een product bestellen stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

{{ product.title_nl }}

{{ product.description_nl }}