Camperplaats Valkenswaard

Duurzaamheidsaward

Duurzame camperplaats(en) De Weitens te Valkenswaard in de omgeving van onder andere Eindhoven, Veldhoven, Eersel, Bergeijk, Heeze-Leende, Waalre, Bladel en op steenworp afstand van Lommel en Hamont-Achel in België.

Wil je er een aantal nachten lekker tussenuit met de camper? Op zoek naar een kleinschalige, ruime, duurzame plek met privacy, midden in de walnotengaard van een ecologische tuinderij? Dan ben je bij ons op het juiste adres! Uiteraard mag de hond ook mee. We hebben in 2023 de Campercontact Duurzaamheidsaward gewonnen, waar we erg trots op zijn!

camperplaats1
camperplaats1
camperplaats1
camperplaats1

Houd je van wandelen en fietsen?

We bevinden ons midden in een prachtig natuurgebied De Groote Heide, een prachtig recreatiegebied in Noord-Brabant maar ook in België, wat bestaat uit verschillende gebieden, allen op maximaal 25 minuten rijden afstand en met een grote variatie aan wandel- en fietsroutes. Ook de Lommelse Sahara is een Vanaf Wilma’s Terras (De Weitens) hebben we twee wandelroutes (link invoegen website) voor je uitgewerkt. Hierbij passeer je de De Venbergse Molen, waar veel kano tochten starten en jouw ontdekking van het natuurgebied De Malpie van start gaat!

camperplaats2
camperplaats2
camperplaats2
camperplaats2

De Groote Heide heeft zoveel om te ontdekken, het inspiratiepunt bevindt zich bij de Achelse Kluis Abdij in België. Ook absoluut een aanrader om even een kijkje te nemen. Graag zetten we de mooiste gebieden van dit natuurgebied voor je op een rijtje: De Venbergse Watermolen in Valkenswaard, Genneper Parken in Eindhoven, De Plaetse in Heeze, De Strabrechtse Heide in Geldrop, het Cranendonckse Bos met de Baronie van Cranendonck in Soerendonk. Dan nog een aantal mooie gebieden in België: het Hageven-Plateaux in Neerpelt en ook het Domein de Bever is de moeite waard om eens te bezoeken in Hamont-Achel, hier vind je het unieke wandelroutenetwerk van de Warmbeekvallei.

Terrasje pakken?

Of liever lekker op het terras ontspannen? Dat kan naast Wilma’s Terras ook uitstekend op de Markt in Valkenswaard. Liever naar onze zuiderburen in België? De abdij de Achelse Kluis in België is een aanrader om een lekker Belgische speciaal biertje te drinken of andere Belgische lekkernijen. Bij de Achelse kluis is ook een inspiratiepunt geopend van de Groote Heide om te bezichtigen. Bekijk onze pagina: in de omgeving, voor tips om te doen in de buurt!

camperplaats3
camperplaats3
camperplaats3
camperplaats3

Enthousiast over onze groene plek en wil je graag bij ons overnachten? Klik dan op de knop hieronder om naar onze reserveringspagina te gaan.

Praktische informatie campers

Aankomst en vertrek campers
Onze camperplaatsen zijn het gehele jaar boekbaar, echter wel alleen op reservering. Je kunt bij ons aankomen en vertrekken op alle dagen van de week.
* Aankomst: vanaf 13:00 uur 
* Vertrek: vóór 12:00 uur

Op alle reserveringen gelden onze algemene voorwaarden. Hiervoor geef je akkoord bij het maken van een reservering. Deze zijn ten alle tijden in te zien op onze website. Klik op de privacy statement helemaal onderaan de pagina voor inzage.