Duurzaam overnachten

Blijf jij bij ons overnachten in de walnotengaard?

Overnachten
Overnachten
Overnachten
Overnachten

Overnachten in een sfeervolle cabana

Begin 2022, zijn onze 6 cabanas gereed voor de eerste gasten! Deze luxe 6 tiny houses van 27m2 zijn geschikt voor 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een unieke slaapbeleving tussen onze walnotenbomen. Het zijn ruim opgezette plekken om optimaal te kunnen genieten. 

De cabanas zijn goed geïsoleerd en geventileerd. We hebben ook bij onze cabanas een duurzame insteek, zo is De Weitens CO2 neutraal en wekken we zelf zonne-energie op, we verbruiken dus enkel groene elektriciteit. Elke cabana is voorzien van een complete keuken met onder andere: een inductie kookplaat, een vaatwasser, oven en een koelkast. In deze ruimte staat ook een eettafel met 4 stoelen en is tevens meteen de zithoek met daarin een TV, deze kan het hele jaar door zonodig elektrisch worden verwarmd. Het slaapvertrek heeft een 2-persoonsbed (160x200) en een stapelbed (80x200). Het is mogelijk om hier nog een extra babywiegje bij te plaatsen (0 - 1 jaar). Daarnaast is er een nette badkamer. Hygiëne vinden we erg belangrijk, daarom besteden we extra aandacht aan elke schoonmaak beurt.

Overnachten cabana
Overnachten cabana
Overnachten cabana
Overnachten cabana

Voor alle gasten ligt er bij aankomst een gratis service setje klaar met alle eerste benodigdheden als ook een theedoek en handdoek en zijn er bio-koffie en thee faciliteiten. Ook heeft de cabana een eigen overdekte veranda met 2 terras stoelen en een tafeltje zodat je hier heerlijk kunt genieten van het avondzonnetje! Naast de accommodatie heb je een eigen picknick tafel met schaduwdoek, hier kun je bijvoorbeeld een lekker ontbijtje eten samen! De schaduwdoeken hangen van ca. april tot oktober, daarna gaan ze in opslag. Ook hebben we 2 oplaadpunten voor elektrische fietsen, met een beugel waar je veilig je fiets aan kan bevestigen. Mocht je, je huisdier mee willen nemen op vakantie, dan kan bij ons (1 huisdier per cabana). Hier in de omgeving is ook van alles te beleven, heerlijk fietsen of wandelen in de nabije natuurgebieden, kanoën of lekker even zwemmen. We hebben verschillende tips voor je verzameld, kijk maar eens bij in de omgeving.

We hebben verschillende arrangementen zodat je volledig kunt ontspannen. Denk aan een ontbijtje met allemaal verse producten, vervolgens wanneer je een lekker stuk gefietst hebt, staat er een BBQ pakket voor je klaar en daarna sluit je deze dag af in je eigen privé Dutchtub voor de deur met een lekker drankje erbij! Onze cabanas zijn zo geplaatst, dat je je lekker kunt terug trekken maar ook een gezellig praatje kan maken met één van de andere gasten wanneer je dat zou wensen. Kijk ook eens bij onze verschillende arrangementen, laat je verrassen!

Arrangementen
Arrangementen
Arrangementen
Arrangementen

Praktische informatie cabanas

Aankomst en vertrek cabanas
Onze cabanas zijn het gehele jaar boekbaar, ga naar reserveren bij ons op onze website, om te boeken.
Onze aankomstdagen in het laagseizoen (okt t/m mrt) zijn maandag t/m zaterdag en vertrekken kan op alle dagen van de week. In het hoogseizoen (apr t/m sept) zijn de wisseldagen maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
* Check in tussen: 16:00 en 18:00 uur 
* Check out: vóór 10:00 uur

Overnachten op onze duurzame camperplaats

We hebben in 2023 de Campercontact Duurzaamheidsaward gewonnen, waar we erg trots op zijn!

Duurzaamheidsaward

We hebben midden in de walnotengaard, ook 4 camperplaatsen beschikbaar, hiervoor hebben we verschillende voorzieningen getroffen. Zo heb je natuurlijk beschikking over gratis wifi, stroom (10A), tanken van drinkwater en er is ook een punt voor het ledigen van het afvalwater en het chemisch toilet. Onze dump put is aangesloten op het riool, daarom kan hierin ook het chemisch toilet geledigd worden. Het afval kun je in ons recycle station gescheiden kwijt. Wij scheiden verschillende afvalstromen, namelijk: GFT-afval, glas, Papier-Metaal-Drinkpakken (PMD) afval, oud-papier, statiegeld blik en glas en uiteindelijk wat er overblijft kan in het restafval.

Voor onze campergasten zijn sinds 1 september '23, sanitair voorzieningen en een wasserette beschikbaar op Wilma's Terras. Deze ruimte is altijd toegankelijk en er is 24-uurs camera bewaking voor de veiligheid van onze gasten.

camperplaats1
camperplaats1
camperplaats1
camperplaats1

Uiteraard verzorgen wij heel graag één van onze arrangementen, wanneer je bij ons komt overnachten met een camper!

Praktische informatie campers

Aankomst en vertrek campers
Onze camperplaatsen zijn het gehele jaar boekbaar, echter wel alleen op reservering. Je ontvangt na betaling en 24uur voor jullie verblijf een uitgebreide aankomst e-mail met de toegangscode van de elektrische poort, een code voor de toegangsdeur van het sanitair gebouw & de wasserette maar ook een plattegrond van ons terrein zodat je precies weet waar je alles kunt vinden. 

Je kunt bij ons aankomen en vertrekken op alle dagen van de week.
* Aankomst: vanaf 13:00 uur
* Vertrek: vóór 12:00 uur

Beschikbaarheid en prijzen zijn terug te vinden in ons reserveringssysteem, ga naar reserveren bij ons  voor deze informatie. Enthousiast over onze groene plek en wil je graag bij ons overnachten? Klik dan op de knop hieronder om naar onze reserveringspagina te gaan.

Op alle reserveringen gelden onze algemene voorwaarden. Hiervoor geef je akkoord bij het maken van een reservering. Deze zijn ten alle tijden in te zien op onze website. Klik op de privacy statement helemaal onderaan de pagina voor inzage.