Overnachten

Blijf jij bij ons overnachten in de walnotengaard?

CABANAS

Begin 2022, zijn onze 6 cabanas gereed voor de eerste gasten! Deze luxe 6 tiny houses van 27m2 zijn geschikt voor 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een unieke slaapbeleving tussen onze walnotenbomen. Het zijn ruim opgezette plekken om optimaal te kunnen genieten. 

De cabanas zijn goed geïsoleerd en geventileerd. We hebben ook bij onze cabanas een duurzame insteek, zo is De Weitens CO2 neutraal en wekken we zelf zonne-energie op, we verbruiken dus enkel groene elektriciteit. Elke cabana is voorzien van een complete keuken met onder andere: een inductie kookplaat, een vaatwasser, oven en een koelkast. In deze ruimte staat ook een eettafel met 4 stoelen en is tevens meteen de zithoek met daarin een TV, deze kan het hele jaar door zonodig elektrisch worden verwarmd. Het slaapvertrek heeft een 2-persoonsbed (160x200) en een stapelbed (80x200). Het is mogelijk om hier nog een extra babywiegje bij te plaatsen (0 - 1 jaar). Daarnaast is er een nette badkamer. Hygiëne vinden we erg belangrijk, daarom besteden we extra aandacht aan elke schoonmaak beurt. Voor alle gasten ligt er bij aankomst een gratis service setje klaar met alle eerste benodigdheden als ook een theedoek en handdoek en zijn er bio-koffie en thee faciliteiten. Ook heeft de cabana een eigen overdekte veranda met 2 terras stoelen en een tafeltje zodat je hier heerlijk kunt genieten van het avondzonnetje! Naast de accommodatie heb je een eigen picknick tafel met schaduwdoek, hier kun je bijvoorbeeld een lekker ontbijtje eten samen! Ook hebben we 2 oplaadpunten voor elektrische fietsen, met een beugel waar je veilig je fiets aan kan bevestigen. Mocht je, je huisdier mee willen nemen op vakantie, dan kan bij ons (1 huisdier per cabana). Hier in de omgeving is ook van alles te beleven, heerlijk fietsen of wandelen in de nabije natuurgebieden, kanoën of lekker even zwemmen. We hebben verschillende tips voor je verzameld, kijk maar eens bij in de omgeving.

Aankomst en vertrek cabanas
Onze cabanas zijn het gehele jaar boekbaar, ga naar cabanas & camperplaatsen op onze website, om te boeken.
Onze aankomstdagen in het laagseizoen (okt t/m mrt) zijn maandag t/m zaterdag en vertrekken kan op alle dagen van de week. In het hoogseizoen (apr t/m sept) zijn de wisseldagen maandag, woensdag, vrijdag en zaterdag.
* Check in tussen: 16:00 en 18:00 uur 
* Check out: vóór 10:00 uur

We hebben verschillende arrangementen zodat je volledig kunt ontspannen. Denk aan een ontbijtje met allemaal verse producten, vervolgens wanneer je een lekker stuk gefietst hebt, staat er een BBQ pakket voor je klaar en daarna sluit je deze dag af in je eigen privé Dutchtub voor de deur met een lekker drankje erbij! Onze cabanas zijn zo geplaatst, dat je je lekker kunt terug trekken maar ook een gezellig praatje kan maken met één van de andere gasten wanneer je dat zou wensen. Kijk ook eens bij onze verschillende arrangementen, laat je verrassen!

CAMPERPLAATSEN

Daarnaast hebben we ook 4 camperplaatsen beschikbaar op De Weitens, hiervoor zijn verschillende voorzieningen getroffen. Zo heb je natuurlijk beschikking over gratis wifi, stroom (10A), tanken van drinkwater maar ook is er een punt voor het ledigen van het afvalwater en het chemisch toilet. Onze dump put is aangesloten op het riool, daarom kan hierin ook het chemisch toilet geledigd worden. Let op! We hebben geen sanitair gebouw! Ook kun je, je afval bij ons kwijt in het recycle station. Uiteraard verzorgen wij heel graag één van onze arrangementen, wanneer je bij ons komt overnachten met een camper!

Aankomst en vertrek campers
Onze camperplaatsen zijn het gehele jaar boekbaar, echter wel alleen op reservering. Ga naar cabanas & camperplaatsen op deze website. Je kunt bij ons aankomen op de dagen: maandag t/m zaterdag en vertrekken kan op alle dagen van de week.
* Aankomst: vanaf 13:00 uur
* Vertrek: vóór 12:00 uur

Beschikbaarheid en prijzen zijn terug te vinden in ons reserveringssysteem, ga naar cabanas & camperplaatsen om te boeken! 

Op alle reserveringen gelden onze algemene voorwaarden. Hiervoor geef je akkoord bij het maken van een reservering. Deze zijn ten alle tijden in te zien op onze website. Klik op de privacy statement helemaal onderaan de pagina voor inzage.

 

        

 

 

Overnachten
Overnachten
Overnachten
Overnachten