Overnachten

Blijf jij bij ons overnachten in de walnotengaard?


CABANAS

Per begin 2022, zijn onze 6 cabanas gereed voor de eerste gasten! Deze luxe 6 tiny houses van 27m2 zijn geschikt voor 4 personen en zijn van alle gemakken voorzien en zorgen voor een unieke slaapbeleving tussen onze walnotenbomen. Het zijn ruim opgezette plekken om optimaal te kunnen genieten.

De cabanas zijn goed geïsoleerd en geventileerd. We hebben een duurzame insteek, zo is de Weitens CO2 neutraal en wekken bijvoorbeeld zelf zonne-energie op en verbruiken dus enkel groene elektriciteit. Elke cabana is voorzien van een complete keuken met onder andere: inductie kookplaat, een vaatwasser en een koelkast. In de ruimte staat ook een eettafel met 4 stoelen en is tevens ook meteen de zithoek met daarin een TV. Deze kan het hele jaar door zonodig elektrisch worden verwarmd. Het slaapvertrek heeft een 2-persoonsbed (160x200) en een stapelbed (80x200). Het is mogelijk om hier een klein babywiegje bij te plaatsen (0 - 1 jaar). Daarnaast is er een nette badkamer. We vinden het dan ook belangrijk en onderhouden onze cabanas goed, daarom besteden we ook extra aandacht aan elke schoonmaak. Voor gasten ligt er bij aankomst een gratis service setje klaar, met alle eerste benodigdheden als ook een theedoek en handdoek. Ook heeft de cabana een eigen overdekte veranda, hier kun je heerlijk genieten van het avondzonnetje! Naast de accommodatie heb je een eigen picknick tafel met schaduwdoek, hier kun je bijvoorbeeld een lekker ontbijtje eten samen! Kijk eens bij onze verschillende arrangementen. 

Onze cabanas zijn het gehele jaar boekbaar, vanaf december 2021.
Check in tussen: 16:00 en 18:00 uur 
Check out: vóór 10:00 uur

We hebben verschillende arrangementen zodat je volledig kunt ontspannen. Denk aan een ontbijtje met allemaal verse producten, vervolgens wanneer je een lekker stuk gefietst hebt, staat er een BBQ pakket voor je klaar en daarna sluit je deze dag af in een privé hottub met een lekker drankje erbij! Onze cabanas zijn zo geplaatst, dat je van de rustgevende omgeving kunt genieten maar ook een gezellig praatje kan maken met één van de andere gasten wanneer je dat zou wensen. Laat je verrassen!

CAMPERPLAATSEN

Daarnaast hebben we ook 4 camperplaatsen beschikbaar op De Weitens, hiervoor zijn ook verschillende voorzieningen getroffen. Zo heb je natuurlijk beschikking over stroom, water maar ook een punt voor het ledigen van het chemisch toilet. Uiteraard verzorgen wij heel graag één van onze arrangementen, wanneer je bij ons komt overnachten met een camper!

Onze camperplaatsen zijn het gehele jaar boekbaar, vanaf december 2021.
Aankomst: vanaf 13:00 uur 
Vertrek: vóór 12:00 uur

Beschikbaarheid en prijzen zijn terug te vinden in ons reserveringssysteem, ga naar Cabanas & Camperplaatsen om te boeken! 

Overnachten
Overnachten